Daily Math Challenge QuizDiva Answers

Daily Math Challenge QuizDiva Answers

Daily Math Challenge QuizDiva Answers

Daily Math Challenge QuizDiva Answers

Q 1. WHAT square measure THE FACTORS?
Choices:
6x (5x + 7y) (5x − 7y)
7x (6x + 5y) (6x − 5y)
5x (6x − 7y)²
5x (6x + 7) (6x-7y)

Ans: 5x (6x + 7) (6x-7y)

Q 2. are you able to DIVIDE THIS POLYNOMIAL EXPRESSION?
Choices:
9x – seven + 1/x
9x – 7/x + one
9x – seven + 1/x²
9x² – seven +1/x

Ans:  9x – 7 + 1/x

Q 3. are you able to notice THE MEDIAN?
Choices:
12
14
14.5
19

Ans: 14

Q 4. are you able to SOLVE THIS EQUATION?
Choices:
2x + 12
x + 6x – 2
12x + 2x²
x² -4x – twelve

Ans: x² -4x – 12


Ready Also: Apex Legends Quiz
Clash Royale Knowledge Quiz

Q 5. what's the worth OF X?

Choices:
x>9
x<5.5
x <9 x> five.5

Ans: x>9

Q 6. WHAT doesn't BELONG within the SERIES?
Choices:
9
33
136
685

Ans: 9

Q 7. what's THE PERCENTAGE?
Choices:
15
24
25
30

Ans: 24



Daily Math Challenge QuizDiva Answers

Q 8. are you able to SOLVE THIS?
Choices:
x⁹y²
2x 2x 1z
x⁷y⁷z
7x² 7y²z

Ans: x⁷y⁷z


Read Also: Roblox Knowledge Quiz
Apple General Knowledge Quiz

Q 9. what number SIDES will THE plane figure HAVE?
Choices:
15
16
18
20

Ans: 16

Q 10. are you able to ANSWER THIS mathematics RIDDLE?
Choices:
8 eggs
12 eggs
16 eggs
24 eggs

Ans: 24 eggs

Q 11. are you able to ADD POLYNOMIALS?
Choices:
3x²+2x-xy+7y
-2x³+ 2x²-x-6y
2x³ – 2x² + x + sex chromosome +5y
2x³-30x²-6x+xy-24y

Ans: 2x³ – 2x² + x + xy +5y

Q 12. what's THE quantitative relation EXPRESSED IN FRACTION?
Choices:
4/5
4/3
5/4
19/16

Ans: 5/4

Q 13. are you able to reckon FOR THE PROBABILITY?
Choices:
11.66%
14.08%
85.92%

Q 14. are you able to CALCULATE FOR THE the scale OF ANGLE?
Choices:
55.8°
60.0°
68.5°
77.0°

Ans: 68.5°

Q 15. what's THE VALUE?
Choices:
0
½
¼
1

Ans: 1



Daily Math Challenge QuizDiva Answers

Q 16. what's the worth OF X?
Choices:
8
-8
18
-18

Ans: 8

Q 17. what's THE AREA?
Choices:
19
23
27
31

Ans: 23

Q 18. what's THE sq. ROOT?
Choices:
0.009
0.9
0.91
0.09

Ans: 0.09

Q 19. are you able to modify THIS?
Choices:
23
24
26
29

Ans: 23

Q 20. what's THE EXPONENTIAL FORM?
Choices:
a8
a⁸
8ᵃ
8a

Ans: a⁸

Q 21. what's THE SIMPLIFIED ANSWER?
Choices:
7/10
1 ⅙
35/30

Q 22. are you able to reckon FOR THE calculable ANSWER?
Choices:
about $1,000
about $1,500
about $2,000
about $2,500

Ans: about $2,000

Q 23. what's the worth OF X?
Choices:
x=20
x=10
x=27.5
x= 35

Ans: x=20

Q 24. WHAT square measure THE philosopher COORDINATES OF the purpose P?
Choices:
7.28, -7.97
-7.97, -6.11
6.11, 7.28
7.28, -6.11

Ans: 7.28, -6.11

Q 25. what's THE VALUE?
Choices:
√3
√2/3
2 +√3
2 – √3

Ans: √3

Q 26. what's THE VALUE?
Choices:
21
15
30

11

Ans: 21

Q 27. CAN YOU SOLVE THIS equation CORRECTLY?
Choices:
-2.126 or 0.269
-0.269 or 2.126
-1.468 or -0.389
0.389 or 1.468

Ans: -1.468 or -0.389

Q 28. what's THE VALUE?
Choices:
45
45.5
46
90

Ans: 45.5

Q 29. does one bear in mind YOUR CALCULUS?
Choices:
8
16
32
48

Ans: 16



Daily Math Challenge QuizDiva Answers