Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Apple General Knowledge Test Quiz Answers


Apple General Knowledge Test Quiz Answers


Are you associated Apple-head? as certain what proportion you actually comprehend this company, its history and perhaps even its future!

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Even though it had been a rumor for over a year, the primary iPhone to don a twin camera setup solely came to be owing to the inflated competition of what perpetually been one in every of the iPhone's strongest mercantilism points - photography.

Apple General Knowledge Test Quiz Answers


Did you know? Not solely did Apple may be a trendy up to date to Microsoft, each corporations were truly based inside one year of 1 another!
Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Did you know? The Apple Watch was discharged when endless iterations created by the team lead by Jony Ive and when heaps of compromises had been created regarding its original practicality.
The original vision that Steve Jobs had for the Apple Store was an inspiration on the lines of "a store inside a store". Of course, currently we all know that the vision that became reality was rather more simple than that.
Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

  • Ø  Question #1 - What year was the corporate Apple founded?

Ans:  1976

  • Ø  Question #2 - the initial Apple Watch was on the market in three completely different displays. The Apple Watch, The Apple Watch Sport and...

Ans: The Apple Watch Edition

Also Read

Clash Royale Knowledge Quiz! 20 Questions AnswersApex Legends Quiz AnswersRoblox Knowledge QuizDaily Math Challenge Quiz Diva

  • Ø  Question #3 - What year saw the introduction of the initial iPhone?

Ans: 2007

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

  • Ø  Question #4 - The terribly initial Apple Store was initial opened to customers back in 2001, what state was it set in?

Ans: Virginia

  • Ø  Question #5 - What version of the iPhone was the primary one to possess a twin camera setup on the back?

Ans: Iphone Seven and

  • Ø  Question #6 - WHO was the individual that appeared within the initial video that introduced the initial Apple Store?

Ans: Steve Jobs

Also Read

Clash Royale Knowledge Quiz! 20 Questions AnswersApex Legends Quiz AnswersRoblox Knowledge QuizDaily Math Challenge Quiz Diva

  • Ø  Question #7 - What was the name of the new quite Macbook introduced in 2015?

Ans: Mcbook

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

  • Ø  Question #8 - The Macbook professional was the primary of Apple's computers to urge slightly bar, what year saw this innovation being introduced?

Ans: 2016

  • Ø  Question #9 - The iMac was initial introduced in 1998, however it additionally had a model name. it absolutely was referred to as the iMac...

Ans: G3

  • Ø  Question #10 - just one Apple's laptops has had a black choice to purchase. what is the name of this Macbook?

Ans: MacBook

  • Ø  Question #11 - iOS seven was the largest aesthetic revamp of iOS since its introduction. What year did it return out?

Ans: 2013

Also Read

Clash Royale Knowledge Quiz! 20 Questions AnswersApex Legends Quiz AnswersRoblox Knowledge QuizDaily Math Challenge Quiz Diva

  • Ø  Question #12 - after you double faucet one in every of your earpods, there is a practicality that triggers that you'll be able to customise. what is the default option?

Ans: Ask Siri

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

  • Ø  Question #13 - what is the name within the operate in iPadOS that permits you to replicate/extend your Apple computer's monitor?

Ans: SideCar

  • Ø  Question #14 - What was the last year the iPod bit received a hardware update?

Ans: 2019

  • Ø  Question #15 - Apple sweet-faced some criticism once users detected that the reception for his or her iPhone wasn't pretty much as good as in previous models. What was this scandal popularly better-known as?

Ans: Antennagate

Also Read

Clash Royale Knowledge Quiz! 20 Questions AnswersApex Legends Quiz AnswersRoblox Knowledge QuizDaily Math Challenge Quiz Diva

  • Ø  Question #16 - The symbolize the monitor of the new macintosh professional became ill-famed owing to its worth, which was...

Ans: $999

  • Ø  Question #17 - In what year was the iPad originally introduced in?

Ans: 2010

Apple General Knowledge Test Quiz Answers

  • Ø  Question #18 - what is the name of the newest version of the iPad?

Ans: Ipda Pro

  • Ø  Question #19 - what is the name of the pencil-like accent that is usually used with the iPad?

Ans: Apple Pencil

  • Ø  Question #20 - What was the last iPhone that Steve Jobs ever introduced?

Ans: Iphone 4

Did you grasp? The iMac was the primary product of Apple's with Steve Jobs back as head of the corporate that will lay out the trail for what we tend to currently know was to return - Apple changing into furiously innovative and flourishing.

Did you  know that you can go to Quizfame and find different types of Quizzes to participate and win Exciting Rewards
you can find

Clash Royale Knowledge Quiz! 20 Questions AnswersApex Legends Quiz AnswersRoblox Knowledge QuizDaily Math Challenge Quiz Diva