-->
Marvel Cinematic Universe Knowledge Test Questions Answers

Marvel Cinematic Universe Knowledge Test Questions Answers

Marvel Cinematic Universe Knowledge Test Questions Answers


The Marvel Cinematic Universe (
Marvel Cinematic Universe KnowledgeTest) will likely only be graced by one or several of the mutants after Phase Four ends, but with how the administrators wish to throw wild elements now and again, anything is possible!

If you're answering this quiz, likelihood is that you already watched Avengers: Endgame, but if you haven't, you'll be treated to a delicious callback by Iron Man to his first film.

Phase one among the Marvel Cinematic Universe (Marvel Cinematic Universe KnowledgeTest) includes 6 movies that were made and released during the course of 4 years, from 2008 to 2012.

Also Read
Clash Royale Knowledge Quiz
Roblox Knowledge Quiz
Apple General Knowledge Test Quiz
Apex Legends Quiz
Phase Two lasted only two years, coincidentally its catalogue contains as many films as Phase One!

Phase Three is far and away the foremost extensive of all 3 initial phases and its the one that has the foremost films under its umbrella up to the present point.

The original Iron Man film was directed by Jon Favreau and delighted critics and audiences alike.
The post-credits scene for the primary Avengers films was actually filmed after the movie had already premiered.

Thanos was originally very hard to handle for directors of the Marvel Cinematic Universe, which is that the reason of his prominence in Avengers: Infinity War only came to be 10 years after the Marvel Cinematic Universe (Marvel Cinematic Universe KnowledgeTest) had began.

Avengers: Infinity War marked the introduction of Thanos during a full capacity and quickly made him a household name for the whole Marvel Cinematic Universe. (Marvel Cinematic Universe Knowledge Test)

Thanos is one among the foremost complex characters within the Marvel Cinematic Universe, 
garnering an excellent deal of sympathy from the audience albeit he's seen as a net evil.

Captain America has always tried to try to to the proper thing, but in one touching scene, he confessed to the love of his life, Peggy, that he doesn't know what that's anymore.

Marvel Cinematic Universe Knowledge Test Questions Answers

Also Read
Clash Royale Knowledge Quiz
Roblox Knowledge Quiz
Apple General Knowledge Test Quiz
Apex Legends Quiz
  • Ø  Question #1 - What was the movie which gave the Marvel Cinematic Universe its start?

Ans: Iron Man
  • Ø  Question #2 - Which country did Tony Stark present his Jericho missile in on Iron Man 1?

Ans: Afghanistan
  • Ø  Question #3 - Post credit scenes are now a given for MCU movies, but which one among these films didn't have one?

Ans: Avengers End Game
  • Ø  Question #4 - within the first Avengers movie, which actor was alleged to play Bruce Banner before Mark Ruffalo

Ans: Edward Norton
  • Ø  Question #5 - What movie from the Marvel Cinematic Universe did Thanos first appear in?

Ans: The Avengers
  • Ø  Question #6 - additionally to Gamora, Thanos is father to which other Marvel Cinematic Universe character?

Ans: Nebula
  • Ø  Question #7 - Stark Tower is which of the subsequent buildings in real life?

Ans: The Metlife Building
  • Ø  Question #8 - Captain America originally captured Loki alongside which other Avenger?

Ans: Iron Man
  • Ø  Question #9 - Ultron was voiced by which famous Hollywood actor?

Ans: James Spader
  • Ø  Question #10 - With the recent acquisition of Fox by Disney, it seems plausible that the MCU will include the X-men at some point. Which actor requested to be in an Avengers films way back in 2014?

Ans: Hugh Jackman

Also Read
Clash Royale Knowledge Quiz
Roblox Knowledge Quiz
Apple General Knowledge Test Quiz
Apex Legends Quiz
  • Ø  Question #11 - what percentage films is Phase One comprised of?

Ans: Six Films
  • Ø  Question #12 - what percentage films is Phase Two comprised of?

Ans: Six Films
  • Ø  Question #13 - what percentage films is Phase Three comprised of?

Ans: Six Films
  • Ø  Question #14 - Iron Man goes to get replaced moving forward, which other Marvel character will take his place?

Ans: Iron Lad
  • Ø  Question #15 - what percentage visual effects (VFX) did Avengers: Age of Ultron have?

Ans: 3000
  • Ø  Question #16 - Which Avenger that was set to seem in Avengers: Infinity War, but didn't?

Ans: Captain Marvel
  • Ø  Question #17 - Thanos features a brother who was a member of The Avengers, what's his name?

Ans: Eros

Also Read
Clash Royale Knowledge Quiz
Roblox Knowledge Quiz
Apple General Knowledge Test Quiz
Apex Legends Quiz
  • Ø  Question #18 - what's Gamora's weapon of choice's name?

Ans: GodsLayer
  • Ø  Question #19 - Initially Bruce Banner's transformation wasn't only triggered by anger, but also by...

Ans: The Night
  • Ø  Question #20 - what is the name of Tony Stark's father?

Ans: Howard Stark

Note: These Questions Have been taken from quizfame. go to quizfame find your quiz and just simply answer easy questions and try to win Exciting Rewards

Make sure to keep visiting our Blog for daily quiz and Tech news

Also Read
Clash Royale Knowledge Quiz
Roblox Knowledge Quiz
Apple General Knowledge Test Quiz
Apex Legends Quiz