Roblox Knowledge Quiz! 20 Questions Answers

Roblox Knowledge Quiz! 20 Questions Answers


Roblox is the most popular video game in the world, with largest user generated platform in the world, as you can imagine that how many people play this game in the world, not just in 1 year or month or week they get over 1 Billion Users to there platform in only 1 Hour omg, The Roblox Knowledge Quiz is know for competing with Minecraft as well if i am not wrong The Roblox knowledge quiz is winning the battle from Minecraft

Roblox Knowledge Quiz! 20 Questions Answers

Ø  Question #1 - In what year was Roblox originally released?
Ans: 2005
Ø  Question #2 - what is the name of the creator of Roblox?
Ans: David Baszucki
Ø  Question #3 - that of the subsequent platforms doesn't support Roblox?
Ans: PS4
Ø  Question #4 - what number active users will Roblox have per month?
Ans: one Hundred Million Players
Roblox Knowledge Quiz! 20 Questions Answers

Ø  Question #5 - what number Roblox things were obtained by players in 2018?
Ans: 552 Million things
Ø  Question #6 - Roblox wasn't forever known as that means, that was its previous name?
Ans: Dyna Blocks
Ø  Question #7 - that was the primary Roblox game to achieve one billion downloads?
Ans: MeepCity
Ø  Question #8 - what's the name of the currency employed in Roblox?
Ans: Robux
Ø  Question #9 - what's the name of the creation engine for Roblox?
Ans: Roblox Studio
Ø  Question #10 - Roblox written a series of videos to help their audience use their creation engine, what unit they called?
Ans: Roblox University
Read More Articles
Ø  Question #11 - what is the name of the paid membership to Roblox?
Ans: The Builders Club
Ø  Question #12 - what number completely different Roblox games were compete in 2018?
Ans: 34.3 Billions
Ø  Question #13 - Being a Roblox moderator is one among the largest titles a player will acquire, what number moderators square measure there?
Ans: 600
Ø  Question #14 - Roblox is grasp for its big variety of games, however simply what number games square measure obtainable on Roblox?
Ans: Forty Million Games
Ø  Question #15 - Some individuals build Roblox their full time job, what quantity do the highest games earn on average?
Ans: $100,000
Ø  Question #16 - there is a faculty of thought that Roblox is truly extremely addicting.
Ans: 1.2 Billion Game Hour
Ø  Question #17 - David Baszucki, the founder and business executive of Roblox incorporates a nickname. what's it?
Ans: Builderman
Ø  Question #18 - What proportion of all Roblox games square measure combat games?
Ans: Sixty Fifth
Ø  Question #19 - that of the subsequent statements is true?
Ans: Roblox Parterned With FC urban Center This year
Ø  Question #20 - The offical Roblox Twitter account recently surpassed an exponent milestone. what's it?
Ans: 1,000,000 Followers

you can find the daily new quizzes from quizfame, this is the largest quizzing website in the world and you can get exciting prices as well, many people are earning very Good Rewards From This Website
Roblox is the most popular video game in the world, with largest user generated platform in the world, as you can imagine that how many people play this game in the world, not just in 1 year or month or week they get over 1 Billion Users to there platform in only 1 Hour omg, The Roblox Knowledge Quiz is know for competing with Minecraft as well if im not wrong The Roblox knowledge quiz is winning the battle from Minecraft